Gunfire Reborn

  • Ontwikkelaar Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 mei 2020
  • Platformen Pc , Xbox One , Mobile , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia streamt Gunfire Reborn vanaf 20:00 met Bram

Ja je leest het goed, Claudia gaat vanavond geen Genshin Impact spelen, maar Gunfire Reborn! Zij had namelijk aan Bram beloofd om deze first person shooter met hem te spelen. Of dit vrijwillig is of een gijzel situatie moeten we nog onderzoeken, maar dit is een mooie kans om Claudia's schietvaardigheden te zien vanavond. Dus kom vooral naar deze Gunfire Reborn-stream kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?