Trailer: Releasedatum Gunfire Reborn PlayStation onthuld

Geplaatst: 24 april 2023 23:55
-

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Gunfire Reborn. In de trailer wordt de releasedatum voor de PlayStation versie van de game onthuld.

Trommel je vrienden maar vast bij elkaar, want over iets meer dan een maand verschijnt Gunfire Reborn eindelijk ook voor de PlayStation consoles. Mocht je liever in je eentje acteren dan is dat ook geen enkel probleem. Gunfire Reborn bevat namelijk ook een singleplayer modus. Deze first-person shooter zit vol met actievolle roguelite gameplay en ogenschijnlijk schattige dieren. De game verscheen al in november van 2021, maar al die tijd bleef een PlayStation versie uit. 505 Games maakt in een nieuwe trailer nu de releasedatum voor deze langverwachte versie bekend.

Op 1 juni verschijnt Gunfire Reborn voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Tot die tijd kun je de game spelen op pc, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series.

Bron: 505 Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gunfire Reborn

Ontwikkelaar:

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Uitgever:

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Release:

23 mei 2020

-

Pc, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord