Trailer: Gunfire Reborn ziet levenslicht op Game Pass

Geplaatst:

Wat krijg je als je schattige diertjes aparte kleren en een flink wapenarsenaal geeft? Nouja weinig, want dieren kunnen weinig met wapens. Tenzij we het hebben over Gunfire Reborn natuurlijk!

Gunfire Reborn bestaat al een tijdje, maar komt spoedig ook naar Game Pass. De service van Xbox kent een grote library, maar is vanaf oktober nog een game rijker. De roguelite zet jou en drie anderen in de poezelige pootjes van de meest schattige diertjes. Deze dieren zijn echter tot op de tanden toe bewapent. Gunfire Reborn kent namelijk meerdere personages die over meer dan veertig wapens en honderd spreuken beschikken om chaos mee te veroorzaken.

Gunfire Reborn verschijnt gedurende de maand oktober op Game Pass. De game is dan speelbaar op Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Meer lezen over schattige beestjes? Check dan hier de nieuwe gameplay van Diablo 4!

Bron: Xbox
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gunfire Reborn

Series

-

Uitgever

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

23 mei 2020

Ontwikkelaar

Duoyi (Hong Kong) Interactive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord