Halo Reach

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 14 september 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo Reach bèta komt niet boven Modern Warfare 2

Halo Reach multiplayer bèta kwam verbazingwekkend genoeg niet boven Call of Duty: Modern Warfare 2 uit op de Xbox Live's meest gespeelde lijst.

Sterker nog, de bèta versie van Halo Reach kwam niet eens tweede te staan. De tweede plek werd ingenomen door Halo 3: ODST.

De Halo Reach multiplayer bèta, nu open voor alle ODST eigenaars werd door meer dan één miljoen gamers gespeeld in de eerste 24 uur.

Check de hele lijst hieronder:
1-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?