Xbox 360 servers Halo-games sluiten volgend jaar

Geplaatst: 21 december 2020 13:10
-

De tijd is aangebroken om afscheid te nemen. 343 Industries heeft aangekondigd dat de Xbox 360 servers voor de oudere Halo-games gaan sluiten in het volgende jaar.

Alle Halo-games blijven echter gewoon speelbaar. Het sluiten van de servers heeft vooral impact op de online matchmaking. Multiplayer servers worden straks niet meer bereikbaar, dus je kunt dan niet meer online tegen je vrienden spelen via de Xbox 360 servers. LAN-multiplayer blijft gewoon mogelijk. Ook kun je alle gamemodi blijven spelen, al wordt co-op gelimiteerd naar couch co-op only. Om dezelfde games online te kunnen blijven spelen moet er overgestapt worden naar Halo: The Master Chief Collection voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

De servers van de Xbox 360 Halo-games blijven online tot december 2021.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Reach

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

14 september 2010

Xbox 360

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord