Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Halo 4 binnenkort beschikbaar op de pc via Halo: MCC

De Master Chief Collection op de pc is dan eindelijk compleet. Halo 4 is binnenkort beschikbaar en maakt de collectie af.

De trailer toont ons wat van de memorabele dialogen in de campaign van Halo 4. De stem die je hoort is dokter Halsey, de bedenker van het Spartan II programma en dus ook de ontwerper van de Master Chief. Pc-spelers kunnen snel aan de slag met Halo 4. De singleplayer campaign, de PvE modus Spartan Ops en de "red versus blue" multiplayer worden allemaal inbegrepen in de update. Het was al eerder bekendgemaakt dat de flight van Halo 4 begonnen was en dat er geëxperimenteerd werd met crossplay.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar op de pc en Xbox One. De game wordt ook geoptimaliseerd voor de Xbox Series.

BRON Halo

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?