Trailer: Dit is de nieuwste Halo: MCC contentupdate

Geplaatst:

343 Industries blijft maar sleutelen aan Halo: The Master Chief Collection. Over een paar dagen kunnen fans smullen van de aankomende content!

Zo worden er diverse opties toegevoegd aan Halo's PvE-modus, genaamd Firefight. De modus ondersteunt nu join-in-progress en wordt beschikbaar gemaakt in de Custom Games Browser. Daarnaast kun je nu met acht spelers in Firefight duiken - voorheen was een team van vier spelers de limiet. Verder laat 343 Industries weten dat de Halo 4 campaign en Spartan Ops straks gebruik kunnen maken van de Theater-modus. Via deze modus kun je je missies terugkijken en bijzondere momenten opnemen - zowel in video- als fotovorm. Fans van Halo 3 kunnen ook een gat in de lucht springen, want de populaire entree in de Halo-franchise krijgt een nieuwe multiplayermodus: Escalation Slayer. 343 Industries is zo vrij geweest om via een nieuwe trailer alvast wat gameplaybeelden vrij te geven. Tot slot bevat de contentupdate een berg aan QoL-features. We ontvangen aankomende vrijdag een nieuw bericht vanuit 343 Industries, want dan wordt er verder gesproken over de content die de modding-community aan het opgraven is voor de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection. Ja, het gaat dan vooral over de cut content die Halo: MCC gaat ontvangen.

Check hier onze review van Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord