Halo: The Master Chief Collection krijgt crossplay

Geplaatst:
Aangepast: 12 april 2022 12:02

Halo: The Master Chief Collection heeft een grote update gekregen. Deze update brengt onder andere crossplay met zich mee.

Halo: The Master Chief Collection omvat zes verschillende Halo-games die zowel op de pc als de Xbox-consoles te spelen zijn. De collectie is erg populair, met wel tien miljoen MCC-spelers op pc. 343 Industries voorziet de collectie dan ook regelmatig van nieuwe updates. De meest recente update, een behoorlijk grote, voegt de crossplay-functionaliteit toe aan Halo 3 en Halo 3: ODST. Zo kunnen spelers op pc en Xbox samen met elkaar de verhaalmodus spelen. Daarnaast heeft 343 Industries de zogenaamde FloodFight-modus aan Halo 3: ODST toegevoegd. Deze modus zorgt ervoor dat de vijanden in de Firefight-modus worden veranderd naar de Flood-factie. Hiernaast zijn ook nog een paar nieuwe tools en verbeteringen toegevoegd.

De grote nieuwe update van Halo: The Master Chief Collection staat nu live

Bron: 343 Industries
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo: The Master Chief Collection

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

11 november 2014

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord