Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: The Master Chief Collection krijgt crossplay

Halo: The Master Chief Collection heeft een grote update gekregen. Deze update brengt onder andere crossplay met zich mee.

Halo: The Master Chief Collection omvat zes verschillende Halo-games die zowel op de pc als de Xbox-consoles te spelen zijn. De collectie is erg populair, met wel tien miljoen MCC-spelers op pc. 343 Industries voorziet de collectie dan ook regelmatig van nieuwe updates. De meest recente update, een behoorlijk grote, voegt de crossplay-functionaliteit toe aan Halo 3 en Halo 3: ODST. Zo kunnen spelers op pc en Xbox samen met elkaar de verhaalmodus spelen. Daarnaast heeft 343 Industries de zogenaamde FloodFight-modus aan Halo 3: ODST toegevoegd. Deze modus zorgt ervoor dat de vijanden in de Firefight-modus worden veranderd naar de Flood-factie. Hiernaast zijn ook nog een paar nieuwe tools en verbeteringen toegevoegd.

De grote nieuwe update van Halo: The Master Chief Collection staat nu live

BRON 343 Industries

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?