Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: MCC telt tien miljoen spelers op pc

Het gaat goed met Halo: The Master Chief Collection. Naast het eerdere succes op de Xbox One, heeft de game nu meer dan tien miljoen spelers bereikt op de pc.

Halo: The Master Chief Collection debuteerde in december voor de pc via de introductie van Halo: Reach. Sindsdien is het pc-platform voor de shooter alleen maar groter geworden. Nu is het bekendgemaakt door World’s Edge studiohoofd Shannon Loftis dat Halo: The Master Chief Collection meer dan tien miljoen spelers heeft bereikt. Dit is een combinatiegetal van de spelers via Steam en de spelers die de game hebben gespeeld via Xbox Game Pass. Opvallend genoeg zijn de meeste spelers van het pc-platform nieuw en is dit hun eerste aanraking met de franchise. Bekijk hier de review van Halo: The Master Chief Collection. Bekijk hier het zesde seizoen van Halo: MCC.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?