Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Halo: Master Chief Collection krijgt mogelijk microtransactions

De Halo: Master Chief Collection krijgt mogelijk microtransactions. In een recente blogpost laat 343 Industries weten dat ze bezig zijn om spelers de mogelijkheid te geven om Spartan Points te kopen.

De Halo: The Master Chief Collection behaalde in 2021 de tien miljoen pc-spelers en kreeg dit jaar nog crossplay. De game doet het de laatste jaren dus goed en 343 Industries wil daardoor kijken of het toevoegen van microtransactions een handige stap is. In een blogpost is te lezen dat de Season Points een naamsverandering krijgen en binnenkort door het leven gaan als Spartan Points. Door de honderden customisatie-opties wil de studio het mogelijk maken voor nieuwe spelers om deze items te verzamelen. Hierdoor overwegen ze de optie dat spelers Spartan Points kunnen kopen. Op deze manier hoef je ook niet meer een heel seizoen te grinden, maar kun je direct alles kopen. Het kopen van Spartan Points wordt een extra toevoeging, waardoor je ze nog steeds kunt ontvangen door het voltooien van challenges. Uit de reacties op Twitter wordt al duidelijk dat spelers hier niet op zitten te wachten, maar wat vinden jullie?

Halo: The Master Chief Collection is beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?