Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

HD-versie GTA: San Andreas komt dit weekend naar Xbox 360

Rockstar heeft laten weten dat er op 26 oktober een HD-versie van GTA: San Andreas verschijnt voor de Xbox 360. Eerder deze week gingen er al geruchten dat de game opnieuw zou worden uitgebracht voor de Xbox 360, nadat de Classic-versie van Xbox Live Marketplace verdween en er Achievements opdoken.

De HD-versie van GTA: San Andreas bevat betere graphics, een betere draw distance, ondersteund een resolutie van 720p en bevat tevens Achievements. Het is niet bekend of de HD-versie ook uitkomt voor de PlayStation 3, maar de kans is aanwezig aangezien de Classic-versie ook is verdwenen uit de PlayStation Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?