Heihachi Mishima knokt zich terug naar Tekken 8

-

Het is weer tijd voor een nieuwe vechtersbaas binnen het rooster van Tekken 8. Het is de iconische Heihachi Mishima die wederom een potje mag knokken.

De herkenbare schurk uit de Tekken-serie is geliefd onder de fans. Hij is het hoofd van de machtige Mishima Zaibatsu en hij kent een meedogenloos karakter. Heihachi is de vader van Kazuya Mishima en de opa van Jin Kazama. De vader/zoonrelatie is bijzonder gewelddadig; menig fan kan zich waarschijnlijk het ravijn-incident nog goed voor de geest halen. De vechtstijl van Heihachi Mishima bestaat dan ook uit krachtige stoten en flinke uithalen. Spelers kunnen met het nieuwe personage aan de slag vanaf 4 oktober. Ergens in de winter mogen we de vierde DLC-vechtersbaas verwachten. Lidia en Eddy Gordo zijn al in de tussentijd toegevoegd.

Check hier onze review van Tekken 8.

Tekken 8 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Ontwikkelaar:

Bandai Namco Studios

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

26 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord