Het bioom The Pale Garden maakt Minecraft griezelig

-

Minecraft Live 2024 heeft vandaag plaatsgevonden en daarin werd een nieuw bioom onthuld. Met The Pale Garden wordt Minecraft stil en griezelig, waardoor je altijd op je hoede moet zijn.

The Palen Garden is een donker bos, waar geen geluiden in doordringen. Hierdoor is het ontzettend stil, maar dat weerhoudt de bewoners van het bos niet om je alsnog de stuipen op het lijf te jagen. Om je heen staan alleen bomen en de nieuwe Mob lijkt daar dan ook op. De Creaking is een boomachtige, die je niet eventjes kunt neerslaan. Ze zijn namelijk immuun tegen schade, totdat je de Creaking Heart in een van de omliggende bomen hebt vernietigd. Gelukkig heeft de Creaking drie gele ogen, waardoor ze niet compleet in de omgeving opgaan. Aangezien ze verbonden zijn met de Creaking Heart kunnen ze niet al te ver lopen. Dit doen ze sowieso pas als jij niet naar ze kijkt wat het nog griezeliger maakt. Qua nieuw materiaal kun je onder andere aan de slag met het mos dat aan de bomen groeit. Op die manier kun je jouw bouwwerken net wat griezeliger maken.

Minecraft The Pale Garden

Het is nog niet bekend wanneer The Pale Garden aan Minecraft wordt toegevoegd.

Bron: Minecraft Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 mei 2012

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord