Hi-Fi Rush ontvangt Photo Mode

Geplaatst:

Tango Gameworks heeft een nieuwe update voor Hi-Fi Rush uitgebracht. Deze verhelpt niet alleen wat irritante bugs, maar voegt ook Photo Mode toe.

Deze betreffende Photo Mode is flink uitgebreid. Je kunt zelf de lens aanpassen en filters gebruiken om met kleuren te spelen. Je kunt echter ook allerlei NPC's in je foto's toevoegen om zo de meest wholesome plaatjes te creëren. Je kunt ze overal neerzetten en ze uitbundig laten poseren. De update verhelpt verder wat bugs die sommige spelers ervaarden tijdens hun tijd met Hi-Fi Rush. Over die spelers gesproken, de muzikale actiegame heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Meer dan twee miljoen spelers hebben een swingende vuist gemaakt tegen kapitalisme.

Check hier onze review van Hi-Fi Rush.

Hi-Fi Rush is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hi-Fi Rush

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 januari 2023

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord