Hollow Knight: Silksong komt naar PlayStation

Geplaatst:

We worden weer verwend met een Hollow Knight: Silksong nieuwtje. Via Twitter is er aangekondigd dat er nieuwe platformen worden toegevoegd aan de felbegeerde metroidvania-game.

Ja, want er ontbrak nog één stukje in de puzzel. PlayStation heeft via Twitter aangekondigd dat de titel naar hun consoles komt. Zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5 is een titel rijker. We zagen nieuwe beelden van Hollow Knight: Silksong tijdens de Xbox & Bethesda Game Showcase van 2022. Fans van PlayStation kunnen in ieder geval gerust zijn dat ze de metroidvania kunnen spelen op hun console naar keuze. Dankzij de toevoeging van PlayStation is het vervolg op Hollow Knight straks speelbaar op elk groot platform.

Bekijk hier onze preview van Hollow Knight: Silksong.

Hollow Knight: Silksong verschijnt in 2023 voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De game verschijnt vanaf dag één op Xbox Game Pass.

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hollow Knight: Silksong

Series

-

Uitgever

Team Cherry

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2023

Ontwikkelaar

Team Cherry

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord