Horizon Forbidden West ontvangt veel negatieve reviews

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2023 21:02

Horizon Forbidden West: Burning Shores is sinds kort uit. De uitbreiding kan echter rekenen op heel veel negatieve reviews door een bepaalde keuze die je voorgeschoteld krijgt.

Veel mensen genieten momenteel van de uitbreiding Burning Shores van Horizon Forbidden West, maar lang niet iedereen is even blij met de nieuwe content. Op Metacritic krijgt de game veel negatieve reviews te verduren van boze fans, om een bepaalde keuze die je op het einde voor de kiezen krijgt. Mocht je geen spoilers willen, dan moet je hier even stoppen met lezen. Eén van de laatste momenten in de uitbreiding zijn Aloy en Sekya samen en krijg je de keuze om Aloys liefde voor Sekya prijs te geven. Hoewel dit dus een duidelijke keus is en geen verplichting, zien veel boze gamers dit als propaganda voor de LHBTQTI+-beweging. Of deze negatieve reviews invloed hebben op het vervolg op Horizon Forbidden West is maar de vraag.

Horizon Forbidden West Burning Shores2

Horizon Forbidden West: Burning Shores is momenteel beschikbaar voor de PlayStation 5. Onze Philip kon de Burning Shores uitbreiding voor Horizon Forbidden West in zijn review zeker wel waarderen.

Bron: Metacritic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West: Burning Shores

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

19 april 2023

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord