Metacritic wil na reviewbomben Horizon Forbidden West moderatie aanpassen

Geplaatst:

Metacritic heeft gereageerd op het reviewbomben van Horizon Forbidden West: Burning Shores. Ze gaan kijken of zij het moderatiesysteem strikter kunnen maken om dit te voorkomen.

De uitbreiding Burning Shores voor Horizon Forbidden West is enkele weken geleden uitgekomen, maar is niet door iedereen even goed ontvangen. Hoewel de schrijvende pers best lovend is over de uitbreiding is een deel van de fans woedend over het feit dat Aloy aan het einde van de dlc haar liefde kan uitspreken richting Sekya. Dit heeft ervoor gezorgd dat veel gamers zich richting Metacritic hebben begeven om daar een negatieve review neer te kwakken, want liefde tussen twee vrouwen kan natuurlijk niet. De criticasters gooien het in de negatieve reviews vooral op LHBTQI+-propaganda. Binnenkort moet het reviewbomben volgens Metacritic dus worden aangepast om dit soort acties in de toekomst te voorkomen. De negatieve reviews hebben overigens weinig invloed op de franchise, want Guerrilla games werkt aan een vervolg op Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West Burning Shores2

Horizon Forbidden West en de uitbreiding Bruning Shores zijn momenteel te spelen op de PlayStation 5. Wil je weten wat wij van de uitbreiding vinden? Lees dan onze review van Horizon Forbidden West: Burning Shores.

Bron: Eurogamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West: Burning Shores

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

19 april 2023

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord