Horizon Zero Dawn Remastered in de maak

-

De ESRB - oftewel Entertainment Software Rating Board - heeft een aankomende game vroegtijdig onthuld. Het gaat om Horizon Zero Dawn Remastered!

Het avontuur van Aloy begon in Horizon Zero Dawn. Val machines en andere stammen aan met verwoestende wapens, en verken een open-wereld die barst van het wild en gevaar - dat is de propositie van de avonturengame. De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla is verantwoordelijk voor de Horizon-gameserie en volgens de ESRB mogen we ons opmaken voor een remaster. Dit is verrassend nieuws, gezien de game natuurlijk niet zo oud is en ook nog uitkwam op de pc via een heuse 'Complete Edition'. Echter, de remaster zou dus vooral bedoeld zijn om de game naar het gewenste niveau van de PlayStation 5 te tillen. Fans reageren nog niet enthousiast op het nieuws. Veel PlayStation-gamers vinden het maar onnodig. Afijn, we gaan het meemaken!

Check hier onze review van Horizon Zero Dawn op de pc.

Horizon Zero Dawn Remaster

Zit jij te wachten op Horizon Zero Dawn Remastered? Laat het ons weten!

Bron: ESRB
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Ontwikkelaar:

Guerrilla Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

1 maart 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord