Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Iedereen kan Zombies doden in COD: World at War

De echte Call of Duty verslaafden hebben Call of Duty: World at War natuurlijk al lang uitgespeeld en weten dan ook dat als je de game hebt uitgespeeld de optie Night of the living Wehrmacht speelbaar is. Je kunt dan dankzij deze optie ook een keer ondode neerschieten in plaats van alleen maar levenden Nazi's.

Vanaf vandaag zullen die gamers niet meer de enige zijn met die optie mogelijkheid, want TreyArch heeft deze mogelijkheid vrijgegeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is een update downloaden en dan kun je lekker knallen op alle Nazi's die je maar tegen komt zelf als je de game dus nog niet hebt uitgespeeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?