INDIKA spot met de duivel in mei

Geplaatst:

De absurde puzzelgame INDIKA heeft een releasedatum te pakken. Check hier de nieuwe trailer en kom te weten wanneer je kan feesten met de duivel.

Ontwikkelaar Odd Meter wil hun naam eer aan doen en dat komt denk ik wel goed met INDIKA. De surrealiteit spat ervan af en op een passende wijze komen we dus ook achter de releasedatum. Niet aan de achterkant van de trailer, maar juist het intro verraadt de aankomende release van INDIKA. Ja, je moet even langs wat dansende nonnen kijken, maar dan heb je ook wat. Voor de spelers die niet bekend zijn met INDIKA biedt de trailer nog wat gameplaybeelden. Door goed te bidden kan je de realiteit om je heen bewerken, maar pas op - je moet goed overwegen wie je te vriend houdt in deze titel.

Check hier onze preview van INDIKA.

INDIKA is beschikbaar vanaf 8 mei op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: FGS
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot INDIKA

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 mei 2024

Ontwikkelaar

Odd Meter

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord