Trailer: 11 bit Studios en Odd Meter werken aan INDIKA

Geplaatst:
Aangepast: 18 oktober 2023 21:50

Ontwikkelaar 11 bit Studios heeft onlangs aangekondigd dat ze een samenwerking zijn aangegaan met ontwikkelaar Odd Meter. Samen werken beide ontwikkelaars aan een nieuwe verhalende game, getiteld INDIKA.

Bij de aankondiging van INDIKA is een trailer uitgebracht, waarin kijkers een inkijkje krijgen in de uitdagingen waarmee de ontwikkelaars te maken hadden als gevolg van de omstreden Russische invasie in Oekraïne. Daarnaast verhulde de trailer dat INDIKA zich zal afspelen in een alternatieve versie van het Rusland van het late 19e eeuw, waar religieuze visioenen botsen met een harde realiteit. Het verhaal draait om een jonge non genaamd Indika, die een reis van zelfontdekking begint. Aanvankelijk lijkt Indika op een doorsnee non die probeert zich aan te passen aan het kloosterleven, maar ze verbergt een duister geheim. Dit geheim brengt haar buiten de veilige muren van het klooster, waar ze een wereld ontdekt die zich het best laat omschrijven als tragisch. De trailer toont geen gameplay, maar er werd wel vermeld dat INDIKA een mix wordt van verkenning, milieupuzzels en platformactie. Bekijk hieronder de trailer:

Een releasedatum van INDIKA is nog niet bekend. In de komende maanden wordt verwacht dat 11 bit Studios meer details over het spel zal onthullen.

Bron: 11 bit studios

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot INDIKA

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 mei 2024

Ontwikkelaar

Odd Meter

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord