Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Interview en regelrechte actie in Street Fighter IV

Er zijn een aantal nieuwe trailers uitgekomen die gaan over Street Fighter IV. In het eerste filmpje zien we een interview, waarin een aantal features van de game worden besproken. Daarnaast zijn er nog twee gameplay trailers waarbij het weer smullen geblazen is, want de actie spat weer van het scherm af.

In Street Fighter IV zullen bekenden als Ken, Ryu, Dhalsim, Zangief , E Honda en Chun-Li terugkomen. De levels en personages zijn volledig 3D, terwijl de gameplay gewoon in 2D zal zijn. Precies zoals uit de oudere Street Fighter games. De levels en personages zien er echt schitterend uit en zijn duidelijk van next-gen niveau. Vooral de gezichtsuitdrukkingen zijn enorm gedetailleerd en spatten van het beeldscherm af.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?