Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Street Fighter IV binnen één dag uitverkocht

Capcom was stomverbaasd toen er in Japan binnen één dag 86.000 exemplaren van Street Fighter IV de winkels uitvlogen. Ze hadden gedacht dat het minimaal één weekend zou duren, voordat ze deze cijfers zouden halen.

Volgens Capcom is de game zelfs uitverkocht. De enige exemplaren die ze nu nog hebben, liggen in Camcom's kelderverdieping te wachten om verkocht te worden. Helaas voor de Japanners zullen die pas maandag naar de winkels worden opgestuurd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?