Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Releasedatum PC versie Street Fighter IV onduidelijk

Ik zag in mijn vriendenlijst al veel mensen Street Fighter IV spelen op de Xbox 360 of PlayStation 3. de PC-gamers moeten nog steeds wachten op een release. Wanneer die release komt, is nog steeds onduidelijk.

Christian Svensson van Capcom zei dat de PC-versie in de zomer van dit jaar zal gaan verschijnen. Waarschijnlijk gebundeld met een MadCatz joystick. Dit is goed nieuws voor de PC-gamers, maar de Britse tak van Capcom beweert dat er nog geen officiële datum beschikbaar is. Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?