Netflix Geeked Week pakt uit met Blood Line: A Rebel Moon

-

De laatste editie van Netflix Geeked Week bracht weer de nodige aankondigingen met zich mee. Hier staan alle game aankondigen van de streamingdienst op een rij:

Blood Line: A Rebel Moon Game

De grootste aankondiging van Geeked Week was Zack Snyder, die aankondigde dat er een game in ontwikkeling is over Bloodline: Rebel Moon. Het gaat om een interactieve online game waar je in de huid kruipt van een rebel en kan kiezen uit verschillende classes. Sluit je aan bij het verzet en vecht om je planeet terug te veroveren van de Motherworld.

De game moet ergens in 2025 exclusief op Netflix verschijnen en wordt ontwikkeld door Super Evil Megacorp (Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate, Catalyst Black en Vainglory).

Voorproefje van Squid Game: Unleashed

Dallas Liu en Ian Ousley van de liveaction Avatar the Last Airbender-serie gaven kijkers een voorproefje van Squid Game: Unleashed waar spelers zelf moeten zien te overleven in de beruchte Squid Game.

De game verschijnt in 2025 exclusief voor Netflix-abonnees

Civilization VI en Street Fighter kwamen voorbij tijdens de highlights

Bij de highlights video van Geeked Week 24, kwam naar buiten dat [video]https://gameliner.nl/reviews/review-sid-meiers-civilization-vi-nintendo-switch/3130-24-1-5[/video] en Street Figther IV allebei naar de streamingdienst komen. Don't Starve Together is binnenkort ook op de streamingdienst te vinden evenals de eerder aangekondigde Carmen Sandiego, Chicken Run: Eggstraction, Don’t Starve Together, Tales of the Shire, Monument Valley 3 en Lab Rat.

Deze games staan al op de streaming dienst of staan er binnenkort op

  • Los bellenpuzzels op met Spongebob in SpongeBob: Bubble Pop F.U.N.
  • Los kleurrijke puzzels op in Monument Valley 1
  • Verover vanaf 24 september schepen in Battleship
Bron: Netflix

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter IV

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

20 februari 2009

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
X360
PS3
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord