Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

Isaac Clarke uit Dead Space komt naar Fortnite

Isaac Clarke uit Dead Space komt naar Fortnite. Dat kondigde ontwikkelaar Epic Games aan op hun website.

Fortnite staat erom bekend om personages uit andere populaire franchises in de game uit te brengen als skins. Zo kwam Dragon Ball onlangs naar Fortnite en nu is Dead Space aan de beurt. Isaac Clarke is het hoofdpersonage uit de Dead Space-franchise. Nu mag hij een pauze nemen van necromorph's jagen en proberen de beste te worden in de populaire battle royale-game. Isaac Clarke is beschikbaar met de Strange Transmissions Quest Pack. Deze bestaat uit de skin, een questline die je 1500 v bucks kan opleveren, een RIG Back en USG Ishimura die je kan personaliseren en de Plasma Cutter Pickaxe. Er zit ook een exclusieve emote bij waarmee je de pickaxe mee kan pakken en opbergen.

Isaac Hale Dead Space Fortnite

Fortnite is nu beschikbaar op de pc, mac, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4/5 en de Nintendo Switch. De Strange Transmissions Quest Pack is nu beschikbaar in de Fortnite Store.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?