Jason Voorhees komt naar MultiVersus

Geplaatst: 23 mei 2024 17:05
Aangepast: 27 mei 2024 10:23
-

Jason Voorhees is ook in de fighting game Multiversus te vinden. Dat blijkt uit een onlangs verschenen trailer.

Na de aankondiging van de Joker voor MultiVersus, is nu ook de moordenaar Jason Voorhees onthuld voor de game. Jason Voorhees is bekend van de Friday the 13th-films waar hij Camp Crystal Lake en omstreken onveilig maakt. Dat is niet anders dan in MultiVersus waar hij zijn nieuwe slachtoffers over de grond sleept, naar de andere kant van de map gooit en plet onder of in verschillende objecten. Jason Voorhees is vanaf 28 mei in game beschikbaar, hetzelfde moment dat MultiVersus officieel terugkomt. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

MultiVersus verschijnt 28 mei op de pc, Xbox One, PlayStation 4/5 en Xbox Series. Lees hier Rudy's Alles wat je moeten weten over MultiVersus met alle belangrijke informatie over de game.

Bron: Warner Bros. Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Ontwikkelaar:

Player First Games

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

28 mei 2024

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord