Trailer: MultiVersus keert terug in mei

-

We hebben er even op moeten wachten, maar de terugkeer van MultiVersus zit in de pijplijn. Check hier wanneer je met de free-to-play vechtgame aan de slag kan!

Ontwikkelaar Player First Games neemt de tijd om de spelers te updaten over de ontwikkeling van MultiVersus. De razend populaire brawler behaalde keurige cijfers in de bètafase, maar toen de wereld de titel het meeste nodig had, verdween het product van de digitale stores. De feedback die werd gegeven door spelers is niet voor dovemansoren gesproken. Player First Games heeft flink gesleuteld aan MultiVersus en dat is te merken op diverse fronten. Zo wordt er nu Unreal Engine 5 gebruikt om de visuals naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast is de game opnieuw opgebouwd, zodat de netcode voor een foutloze multiplayer-ervaring moet zorgen. Mocht je liever tegen de bots strijden, dat kan ook - er is namelijk een nieuwe PvE-modus in ontwikkeling. Tot slot zijn er natuurlijk diverse verse personages die staan te popelen om een entree te maken in MultiVersus; al helemaal als ze mogen knokken op fonkelnieuwe stages gebaseerd op de verschillende Warner Bros.-werelden.

Check hier onze preview van MultiVersus.

MultiVersus is beschikbaar vanaf 28 mei op de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Warner Bros. Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Ontwikkelaar:

Player First Games

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

28 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord