Jinx en Vi schitteren in seizoen 2 Arcane

-

Er is een nieuwe visual onthuld van het tweede seizoen van Arcane. Hier is te zien dat Jinx en Vi schitteren in het nieuwe seizoen van de League of Legends-serie.

Netflix heeft een nieuwe visual onthuld van het langverwachte tweede seizoen van Arcane, de animatieserie in het League of Legends-universum. Hierop zijn de hoofdpersonen Jinx en Vi te zien. Dit seizoen belooft dieper in te gaan op de oorsprong van deze iconische personages. De serie, ontwikkeld en geproduceerd door Riot Games met animatie van Fortiche Productions, veroverde de harten van menig League of Legends-fan. Het eerste seizoen bestond uit negen afleveringen van elk ongeveer 40 minuten. Eerder dit jaar hebben we een teaser van Arcane Season 2 kunnen zien, waarin Singed te zien is.

Seizoen 2 van Arcane is in november te zien op Netflix.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

29 oktober 2009

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord