Kies tussen PvP en PvE in Exoprimal's laatste missie

Geplaatst:

Als je niet zo van PvP houdt, dan heb je in Exoprimal geluk. Je kunt straks namelijk voor de laatste missie kiezen tussen PvP en PvE.

In de Dino Survival-modus van Exoprimal krijg je verschillende missies voor je kiezen. Sommige van deze missies zijn puur gericht op de PvP gameplay van Exoprimal, zoals de Data Key Security-missies en Energy Taker-missies. De bèta van afgelopen maart heeft echter uitgewezen dat niet iedereen zit te wachten op PvP-missies. Daarom heeft ontwikkelaar Capcom besloten om je de voor de laatste missie in een rondje Dino Survival te laten kiezen tussen PvP of PvE-missies. Als je voor PvE-missies kiest, speel je niet direct tegen andere spelers, maar speel je een PvE-missie en strijd je tegen een ander team om de snelste tijd.

Exoprimal verschijnt 14 juli voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Exoprimal

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord