Trailer: Mega Man maakt opkomst in Exoprimal Season 4

Geplaatst:
Aangepast: 12 maart 2024 19:52

Het vierde seizoen van Exoprimal staat voor de deur. Spelers kunnen nieuwe content verwachten en een cross-over met de welbekende Mega Man.

Capcom pakt weer flink uit. Maar liefst zes ‘Beta variant’ exosuits worden toegevoegd aan de third-person shooter. Wellicht dat deze nieuwe pantsers interessant zijn om uit te testen in de nieuwe gamemodus, genaamd ‘Custom Matches’. Spelers kunnen hierin zelf de instellingen aanpassen naar wens, terwijl ze nog steeds progressie boeken in het verhaal van Exoprimal. Voor de ervaren spelers is er ook wat nieuwigheid in de vorm van ‘Time Loop Rebellion’. Dit is een variatie van de game’s laatste missie, waarbij speciale beloningen verdiend kunnen worden. Tot slot mogen spelers zich opmaken voor een 10-player co-op cross-over event met de ‘Yellow Devil’ uit de Mega Man-franchise. Uiteraard kun je Mega Man-items ontgrendelen tijdens dit evenement. Exoprimal Season 4 verschijnt op 17 april.

Check hier onze review van Exoprimal.

Exoprimal is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Exoprimal

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord