Trailer: Maak je klaar voor seizoen 2 van Exoprimal

Geplaatst:

Het tweede seizoen van Exoprimal staat voor de deur en dat brengt niet alleen nieuwe content naar de shooter. Personages uit Street Fighter 6 komen namelijk een handje helpen tegen de dinosaurussen.

Je hebt het goed gelezen. In het tweede seizoen van Exoprimal ga je opeens spelers tegenkomen die lijken op Ruy en Guile uit Streetfighter 6. Met daarbij horende emoties die je kunt inzetten om informatie aan je teamgenoten mee te delen. De Exoprimal Street Fighter cross-over was eerder dit jaar al geteased. Mocht je geen interesse hebben in deze samenwerking dan biedt seizoen twee ook genoeg content voor jou. Zo kun je een nieuwe map, nieuwe Exosuit Skins en installaties verwachten. Hiermee kun je in stijl de dinosaurussen vernietigen. Dat wordt nodig, want de nieuwe map heeft de naam Ocean Platform. Veel ruimte om rond te rennen en jezelf naar een veilige plek te brengen is er niet door de nauwe gangen. Daarnaast brengt het tweede seizoen nog een speciale missie. In Escape moet je met negen andere spelers samenwerken. Het is de bedoeling dat je op tijd een portaal bereikt, want anders word je niet in veiligheid gebracht. Je kunt hier onze review van Exoprimal lezen.

Het tweede seizoen van Exoprimal begint op 18 oktober. Je kunt de game spelen via de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Xbox Tokyo Game Show 23

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Exoprimal

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord