Trailer: Exoprimal Season 3 komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 16 januari 2024 20:43

Season 3 van Exoprimal komt eraan en dat betekent ook een nieuwe Title Update. Er komen hiermee heel wat nieuwe dingen naar de game.

Het tweede seizoen van Exoprimal zit er bijna op en dat betekent dat we verdergaan met Season 3 en een nieuwe Title Update. Title Update 3 van Exoprimal brengt verschillende nieuwe functies met zich mee. De update introduceert een Monster Hunter-samenwerking, waaronder suit skins, decals, charms, stamps, en emotes gebaseerd op Monster Hunter en Rathalos als geduchte nieuwe tegenstander. Ook worden er vier β-variant exosuits en een nieuwe Stealth Rig, die je tijdelijke onzichtbaarheid biedt, geïntroduceerd. Een nieuw veld genaamd Jungle bevat complex terrein, wat strategisch gebruik van exosuits uitrusting vereist. Ook is er straks een nieuwe Final Mission tegen een Neo Triceratops beschikbaar. Campagnes met een beperkte duur, zoals Lunar en Chocolate, bieden unieke beloningen en er komt een Double EXP Campagne om het EXP-niveau van spelers en te verhogen. Tot slot wordt er een Premium Tier van Survival Pass Seizoen 3 en extra downloadbare content, waaronder exosuit skins toegevoegd.

Exoprimal Season 3 met alle toevoegingen zijn beschikbaar op 18 januari 2024. Lees hier onze review van Exoprimal.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Exoprimal

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 juli 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord