Kingdom Come Deliverance II uitgesteld naar 2025

-

Kingdom Come Deliverance II is uitgesteld van 2025. De bedoeling was eigenlijk dat de game dit jaar nog uit zou komen, maar dit heeft de ontwikkelaar helaas niet gehaald.

Ontwikkelaar Warhorse Studios deelde het nieuws onlangs via hun Twitter-kanaal. Ook Geoff Keighley deelde dit nieuws op zijn Twitter-account met de opmerking erbij dat we een nieuwe trailer van Kingdom Come Deliverance II kunnen verwachten tijdens gamescom Opening Night Live. In die trailer krijgen we gameplay te zien en meer informatie over de Collector's Edition, aldus Warhorse Studios. De game speelt zich af tijdens een burgeroorlog in het Bohemen van de 15de eeuw. Je volgt het verhaal van Henry van Skalitz, de zoon van een wapensmid. Hij word meegezogen in het conflict en groeit uiteindelijk op aan het hof van de adel. Kingdom Come Deliverance II speelt zich af op 2 maps, wat het gebied dat je kunt verkennen dus twee keer zo groot maakt als in de eerste game.

Kingdom Come Deliverance II staat nu op de planning voor een release op 11 februari 2025.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Come: Deliverance II

Ontwikkelaar:

Warhorse Studios

Uitgever:

Deep Silver

Release:

11 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord