Komt Gizmo naar MultiVersus?

Geplaatst: 3 september 2022 14:29
Aangepast: 3 september 2022 14:43

Er is een nieuw personage in aantocht voor MultiVersus. Deze werd op Twitter door de ontwikkelaars geteasd, maar wij hebben wel een vermoeden om wie het gaat.

Oke, we kunnen Big Chungus zijn debuut in MultiVersus nu wel wegstrepen. Hoewel we in de korte teaser slechts een paar seconden de handen van een wezentje zien en daarbij de hint aangevoerd krijgen dat ons een kleine, fluffige verrassing staat te wachten, lijkt het toch al wel duidelijk te zijn wie wij in MultiVersus mogen gaan verwelkomen. Als je een beetje bekend bent met films van vroeger dan heb je ongetwijfeld de film Gremlings een keer gezien. Deze film zit vol foei lelijke monsters, maar ooit waren dat schattige, pluizige Mogwai. Net zoals Gizmo dus. De handen komen in ieder geval overeen, maar we moeten nog even geduld hebben voor we het met zekerheid kunnen zeggen. Zien we daar trouwens nou de driewieler uit Saw voorbij fietsen?

Aanstaande dinsdag wordt er daadwerkelijk onthuld wie er in de doos verstopt zit. Recent werd nog het eerste seizoen van MultiVersus uitgesteld.

Bron: Warner Bros.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord