Gerucht: Big Chungus komt naar MultiVersus

Geplaatst:

Big Chungus, de dikke versie van Bugs Bunny uit de populaire meme, komt mogelijk MultiVersus versterken. Er is recentelijk een handelsmerk vastgelegd door Warner Bros. voor het gebruik van het personage in een game.

Als je na onze preview van MultiVersus nog niet overtuigd was van de game, ben je dat nu misschien wel. Je leest het helemaal goed: Warner Bros. heeft op 26 augustus een handelsmerk vastgelegd voor het gebruik van het dikke personage 'Big Chungus' in een game. Dit gezette konijn is een gephotoshopte versie van het Looney Tunes-personage Bugs Bunny en werd in 2017 via 4chan populair. Al snel werd de foto omgetoverd in een meme en sindsdien is het dikke konijn niet meer weg te denken uit de internetwereld. Toch is dit niet het eerste game-optreden van Big Chungus. Het personage verscheen al eerder in de Looney Tunes' Mayhem Warfare-game.

Hieronder vind je de tweet van de videogamejournalist die het handelsmerk ontdekte.

Gezien de personages in MultiVersus uit allerlei verschillende hoeken en gaten komen, is het niet gek dat dit memepersonage de game mogelijk komt versterken.

Bron: EUIPO
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord