Komt Palworld toch naar de PlayStation 5?

-

De Tokyo Game Show organisatie vermeld een PlayStation 5-versie van Palworld. Het lijkt er dus op dat ontwikkelaar Pocketpair van plan is om de game naar nieuwe platforms te brengen.

Gematsu ontdekte dat de populaire survival game opgenomen is op de lijst van games die gaan verschijnen tijdens de Tokyo Game Show. De Japanse Computer Entertainment Supplier's Association publiceerde deze lijst afgelopen woensdag. Het kan uiteraard zijn dat het een vergissing betreft en dat het niet om een PS5-versie gaat. Daarnaast kan de lijst altijd nog veranderen, maar het is wel iets dat meteen opviel. De game kwam in januari uit en werd meteen enorm populair. In de eerste maand wist Palworld 25 miljoen spelers binnen te slepen. In maart liet het bedrijf vervolgens weten dat ze bezig waren om Palworld ook naar andere platforms te krijgen en in juni leek het erop dat de community manager van Palworld naar een PlayStation 5-versie van de game hintte. Vervolgens hebben we hier echter niets meer van gehoord.

De Tokyo Game Show vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 29 september.

Bron: Gematsu

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Ontwikkelaar:

POCKET PAIR, Inc.

Uitgever:

POCKET PAIR, Inc.

Release:

19 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
XONE
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord