FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Komt Usain Bolt naar FIFA 19?

FIFA 19-spelers kunnen zich komende winter wellicht versterken met één van de snelste mensen op deze aardkloot. Het ziet er naar uit dat niemand minder dan Usain Bolt zijn opwachting gaat maken in de voetbalgame.

Na zijn flitsende atletiekcarrière heeft hij zich namelijk toegelegd op het uitvoeren van een andere passie van hem; voetbal. Afgelopen week speelde hij zijn eerste (weliswaar vriendschappelijk) wedstrijd in het shirt van het Australische Central Coast Mariners. Hij wist in die wedstrijd twee keer het net te vinden. Als Bolt het voor elkaar krijgt een contract te bemachtigen, dan mag hij zich niet alleen officieel voetballer noemen, maar komt zijn digitale evenbeeld ook in FIFA 19 te spelen. Volgens een anonieme bron binnen EA Games hoeft het geen ramp te zijn als CCM ervoor kiest hem niet in te lijven. Dan bestaat namelijk alsnog de mogelijkheid dat hij als vrije speler op de FIFA 19-markt komt. Hij is immers serieus op zoek naar een club. We wachten het af.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?