L.A. Noire: The VR Case Files is uitgesteld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

L.A. Noire: The VR Case Files is een maand uitgesteld. De virtuele uitbreiding voor de game stond gepland voor 14 november, maar wordt volgens een financieel rapport van Take-Two uitgesteld tot december.

In LA Noire: The VR Case Files zijn zeven zaken uit de originele game aangepast voor een virtuele ervaring. Zo kun je de game vanuit een heel nieuw perspectief ervaren en de stad weer veilig maken. Ook stond in het financiële rapport een vermelding over een grote game die gepland staat voor volgend jaar. Helaas wordt er nog geen titel genoemd, maar een nieuwe Borderlands of Bioschock is zeker iets om naar uit te kijken. We houden je op de hoogte.

LA Noire komt in december naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc alleen is de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Le Tour de France - Season 2014

Series

Tour de France

Uitgever

Easy Interactive

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4

Releasedatum

19 juni 2014

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer