Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

LA Noire: The VR Case Files komt naar Oculus Rift

LA Noire:The VR Case Files komt morgen naar de Oculus Rift. De game is voor de HTC Vive eind vorig jaar uitgekomen en nu kunnen de Oculus Rift-eigenaren terug naar het misdadige L.A. uit de jaren '40.

De game biedt zeven zaken uit de originele game die zijn aangepast voor een VR-ervaring. Zo kun je met je eigen handen je wapens herladen en afvuren, de verdachten oog in oog ondervragen en met prachtige, oude auto's het oude L.A. verkennen. Maak gebruik van al je vaardigheden om de een stuk veiliger te maken.

onbekend

LA Noire:The VR Case Files komt 29 maart naar de Oculus Rift.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?