Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Releasedatum L.A. Noire: The VR Case Files bekend

Begin vorige maand werd L.A. Noire: The VR Case Files uitgesteld tot onbepaalde tijd. Nu heeft Rockstar bekendgemaakt dat we vanaf 15 december aan de slag kunnen met deze zaken.

LA Noire: The VR Case Files bestaat uit zeven zaken uit de originele game, die zijn aangepast om spelers een nieuwe ervaring te bieden. Zo kunnen spelers nu in Virtual Reality de stad Los Angeles een stuk veiliger maken door moordenaars, criminelen en louche autoverkopers te arresteren.

onbekend

LA Noire: The VR Case Files verschijnt 15 december voor de HTC Vive. De remaster van L.A. Noire is sinds 14 november verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?