Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Laatste Shadow of the Tomb Raider DLC nu uit

De laatste DLC voor Shadow of the Tomb Raider genaamd ‘The Path Home’ is nu uit. Deze DLC is gratis verkrijgbaar voor iedereen met een Season Pass.

Deze zevende DLC maakt een einde aan het huidige avontuur van Lara Croft. In ‘The Path Home’ zit onder andere een nieuwe missie, een nieuw wapen en een nieuwe outfit. Speciaal voor deze nieuwe DLC heeft Square Enix de bijbehorende soundtrack online gezet op het Tomb Raider YouTube-kanaal.

Vanaf vandaag kun je als Season Pass-houder dus je avontuur als Lara eindelijk afmaken.

BRON persbericht

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?