Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Shadow of the Tomb Raider-DLC The Nightmare vanaf nu beschikbaar

Vanaf nu is The Nightmare, een nieuwe uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider, beschikbaar. Afgelopen week werd de DLC pas aangekondigd en was er verder nog maar weinig bekendgemaakt.

Na The Pillar en The Forge, is het nu tijd voor de derde uitbreiding; The Nightmare. Dit derde DLC-avontuur speelt zich af in Croft Manor, de residentie waar onze heldin verblijft wanneer ze geen tombes verkent. Het verleden spookt door haar hoofd, waardoor ze het op moet nemen tegen personages uit haar verleden. Deze uitbreiding kan zowel solo als in co-op modus worden gespeeld. The Nightmare brengt nieuwe opdrachten, outfits en wapens met zich mee. Bekijk de bijbehorende trailer hieronder.

Shadow of the Tomb Raider: The Nightmare is vanaf nu beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?