Shadow of the Tomb Raider

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 14 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider vanaf nu beschikbaar

Vandaag is een heugelijke dag voor fans van Shadow of the Tomb Raider. Lara beleeft namelijk weer nieuwe avonturen in de eerste uitbreiding, The Forge, voor Shadow of the Tomb Raider.

Gewapend met een trailer kondigt Square Enix vandaag aan dat Shadow of the Tomb Raider de eerste uitbreiding heeft ontvangen. Lara heeft in The Forge de lastige taak om de geheimen van Kuwaq Yaku te doorgronden. De uitbreiding komt ook met een gloednieuwe Challange Tomb, waarin een nieuwe vaardigheid, een nieuw outfit en een nieuw wapen kunnen worden bemachtigd. De trailer toont ons wat ons allemaal te wachten staat in The Forge.

De volgende uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider komt volgende maand uit onder de noemer The Pillar.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?