Laatste update Marvel's Avengers aangekondigd

Geplaatst:

Na tweeënhalf jaar extra content is de endgame voor Marvel's Avengers nabij. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft namelijk onthuld dat er geen updates meer naar de superheldengame komen.

De recente update in november, waarin The Winter Soldier voor Marvel's Avengers onthuld werd, is de laatste toevoeging van nieuwe content geweest. Het heldenrooster is daarmee compleet. Er komt nog wel een versie 2.8 patch op 31 maart om voor de laatste keer meer balans aan te brengen in de vechtgame. Na deze update sluit de cosmetics Marketplace, er kunnen geen credits meer gekocht worden. Mocht je toch credits hebben, deze zijn dan nog te gebruiken voor middelen die in de game te verkrijgen zijn. Vanaf 30 september 2023 is de support voor de game definitief beëindigd. Als dank aan de trouwe fans die Marvel's Avengers bezitten, kunnen zij vanaf 31 maart gratis toegang krijgen tot alle outfits, naamplaten, takedowns en emotes. De content behorend tot het spelen van de superheldengame, individueel of online, blijft gewoon beschikbaar.

Officiële support voor Marvel's Avengers eindigt dus vanaf 30 september. Marvel's Avengers is beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Crystal Dynamics
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord