Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Avengers

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Laatste update Marvel's Avengers aangekondigd

Na tweeënhalf jaar extra content is de endgame voor Marvel's Avengers nabij. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft namelijk onthuld dat er geen updates meer naar de superheldengame komen.

De recente update in november, waarin The Winter Soldier voor Marvel's Avengers onthuld werd, is de laatste toevoeging van nieuwe content geweest. Het heldenrooster is daarmee compleet. Er komt nog wel een versie 2.8 patch op 31 maart om voor de laatste keer meer balans aan te brengen in de vechtgame. Na deze update sluit de cosmetics Marketplace, er kunnen geen credits meer gekocht worden. Mocht je toch credits hebben, deze zijn dan nog te gebruiken voor middelen die in de game te verkrijgen zijn. Vanaf 30 september 2023 is de support voor de game definitief beëindigd. Als dank aan de trouwe fans die Marvel's Avengers bezitten, kunnen zij vanaf 31 maart gratis toegang krijgen tot alle outfits, naamplaten, takedowns en emotes. De content behorend tot het spelen van de superheldengame, individueel of online, blijft gewoon beschikbaar.

Officiële support voor Marvel's Avengers eindigt dus vanaf 30 september. Marvel's Avengers is beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?