Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Avengers

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Marvel's Avengers geeft 3 MCU Skins gratis weg

Marvel's Avengers voegt voor een beperkte tijd 3 gratis MCU DLC-pakken toe. Deze skins zullen fans zeker nostalgisch maken naar vroeger.

De nostalgische MCU-pakken herinneren aan eenvoudigere tijden, wat voor fans alleen al reden kan zijn om terug te springen in Marvel's Avengers. Marvel's Avengers maakt wel vaker gebruik van het veranderen van de outfit van zijn personages met behulp van de comics, die in sommige gevallen teruggaan tot 1960, zoals het retro Hawkeye pak dat nu beschikbaar is. Tussen de comics en het MCU heeft Marvel's Avengers laten zien dat het gebruik maakt van zijn bronmateriaal als het gaat om DLC en de nieuwe skins zijn geen uitzondering. Als onderdeel van de viering van de tweede verjaardag van de game, geven Square Enix en Crystal Dynamics drie klassieke MCU-pakken gratis weg. De skins zijn van Thor uit de eerste film van het personage, Captain America uit de eerste Avengers-film, en het Iron Man-pak uit Iron Man 2. De promotie is opnieuw beschikbaar gemaakt tot 8 oktober en het enige dat je ervoor hoeft te doen is inloggen in de game. Het Marvel's Avengers Twitter account heeft een video geplaatst waarin de MCU-geïnspireerde pakken in actie te zien zijn. Deze klassieke Phase 1 Marvel-pakken zijn perfect voor spelers die willen worden herinnerd aan toen de personages voor het eerst samenwerkten, en dankzij de gratis DLC kunnen ze die ervaring nu simuleren in de game.

De gratis DLC skins in Marvel's Avengers zijn nog tot 8 oktober te claimen door in te loggen in de game.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?