Trailer: The Mighty Thor komt naar Marvel's Avengers

Geplaatst:

Marvel's Avengers krijgt een nieuw speelbaar personage: Jane Foster as The Mighty Thor. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft een nieuwe video vrijgegeven voor het personage.

Vanaf vandaag kun je in Marvel's Avengers spelen als het nieuwe personage Jane Foster as The Mighty Thor. Het grootste verschil tussen Jane Foster as The Mighty Thor en de originele Thor is dat Foster meer controle heeft over Mjolnir dan de originele Thor. In termen van gameplay betekent Foster's editie dat spelers nu kunnen beschikken over nieuwe teamsamenstellingen. De trailer gaat ook in op een deel van de achtergrondgeschiedenis van Mighty Thor, waaronder Jane Foster's geschiedenis als een arts die bekend stond om haar vaardigheid, evenals haar medeleven. In het verhaal van de game komt Foster's versie van Thor eigenlijk uit een andere dimensie. Ze is in de wereld van Marvel's Avengers gebracht door tachyon anomalieën. Wat de gameplay betreft, lijkt de moveset van Foster erg op die van Thor, omdat ze Mjolnir heeft leren gebruiken door Thor in actie te zien. Ze heeft ook haar eigen draai aan de moveset, samen met haar eigen speciale intrinsieke gave en overcharge ability.

Jane Foster as The Mighty Thor is vanaf vandaag beschikbaar als speelbaar personage in Marvel's Avengers.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord