Marvel's Avengers

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: The Mighty Thor komt naar Marvel's Avengers

Marvel's Avengers krijgt een nieuw speelbaar personage: Jane Foster as The Mighty Thor. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft een nieuwe video vrijgegeven voor het personage.

Vanaf vandaag kun je in Marvel's Avengers spelen als het nieuwe personage Jane Foster as The Mighty Thor. Het grootste verschil tussen Jane Foster as The Mighty Thor en de originele Thor is dat Foster meer controle heeft over Mjolnir dan de originele Thor. In termen van gameplay betekent Foster's editie dat spelers nu kunnen beschikken over nieuwe teamsamenstellingen. De trailer gaat ook in op een deel van de achtergrondgeschiedenis van Mighty Thor, waaronder Jane Foster's geschiedenis als een arts die bekend stond om haar vaardigheid, evenals haar medeleven. In het verhaal van de game komt Foster's versie van Thor eigenlijk uit een andere dimensie. Ze is in de wereld van Marvel's Avengers gebracht door tachyon anomalieën. Wat de gameplay betreft, lijkt de moveset van Foster erg op die van Thor, omdat ze Mjolnir heeft leren gebruiken door Thor in actie te zien. Ze heeft ook haar eigen draai aan de moveset, samen met haar eigen speciale intrinsieke gave en overcharge ability.

Jane Foster as The Mighty Thor is vanaf vandaag beschikbaar als speelbaar personage in Marvel's Avengers.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?