Marvel's Avengers update voegt The Winter Soldier toe

Geplaatst:
Aangepast: 16 november 2022 15:59

Een nieuwe update voor Marvel's Avengers voegt de Winter Soldier toe aan de game. Daarnaast bereiden de helden zich voor op een uitdagende Omega-Level Threat.

De nieuwe update voor Marvel's Avengers lanceert later deze maand en introduceert de Winter Soldier als nieuwe speelbare held. Spelers kunnen daarnaast nieuwe content verwachten in Marvel's Avengers. Er staan meerdere updates gepland na deze grote update van november. Square Enix en Crystal Dynamics blijven Marvel's Avengers onderhouden na de overname door Embracer Group van Square Enix' westerse gamedivisies, waaronder Square Enix Montreal en Eidos Montreal vallen. De eerstvolgende update staat op de planning voor 29 november en gaat verder waar de 'No Rest for the Wicked' update ophield. MODOK is weer tot leven gewekt, maar de Avengers kunnen hem niet lang onder controle houden. Hierdoor heeft MODOK de controle over AIM's Cloning Lab overgenomen. Hij is een Omega-Level Threat is die aangepakt moet worden voor de wereld instort. Marvel's Avengers wordt regelmatig van nieuwe content voorzien. Zo konden spelers in oktober nog 3 gratis MCU skins downloaden.

De nieuwe gratis update voor Marvel's Avengers gaat op 29 november live.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord