Check hier alle The Triple-i Initiative content

Langverwachte competitieve modus Black Ops 4 komt eerst naar PlayStation en fans zijn niet blij

Geplaatst: 30 januari 2019 12:00
Aangepast: 30 januari 2019 12:02

League Play, de competitieve modus van Call of Duty: Black Ops 4, komt er volgende maand aan. Deze nieuwe modus komt echter eerst naar de PlayStation 4 voor de andere platformen en fans zijn niet blij.

In een blogbericht maakt ontwikkelaar Treyarch bekend dat League Play, de competitieve modus bekend van Black Ops 2, terugkeert naar de game. Fans hebben al een lange tijd op deze nieuwe modus moeten wachten, daar deze eigenlijk gepland stond voor december vorig jaar. De ontwikkelaar maakt bekend dat de competitieve modus halverwege februari met een nieuwe update naar de game komt. Deze nieuwe update komt, vanwege afspraken tussen Activision en Sony, echter een week eerder naar de PlayStation 4-versie van de game en daarna pas op de andere platformen. Fans zijn daar natuurlijk niet blij mee. Ze vinden het erg oneerlijk dat PlayStation-bezitters de langverwachte modus eerder krijgen en Reddit staat dan ook al vol met Call of Duty-fans die hun ongenoegen uiten. Een officiële reactie heeft de ontwikkelaar nog niet gegeven.

Call of Duty: Black Ops 4 is momenteel te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Halverwege februari wordt er een update verwacht die League Play naar de game moet brengen. Deze komt dus eerder op PlayStation 4 dan op de andere platformen.

Bron: Treyarch
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord