Call of Duty: Black Ops 4

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Treyarch bevestigt nieuwe limited time modus Black Ops 4

Treyarch bevestigt nieuwe limited time modus, Ambush, voor Call of Duty: Black Ops 4. Het gerucht is in de wereld gekomen door een lek in hun bedrijfsapp.

Op Reddit plaatste carkeys11 het lek uit de Call of Duty bedrijfsapp. Daar was een korte omschrijving te vinden van de nieuwe time modus. In Ambush heb je alleen beschikking tot sniper rifles en melee wapens. Hierdoor stijgen de Skulker en Dead Silence perks in waarde. Treyarch reageerde snel en bevestigde het gerucht. Ambush wordt de nieuwe limited time modus na de huidige, alleen hebben ze nog niet gezegd wanneer dit gaat gebeuren.

onbekend

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?